👉Formácia mladých animátorov – dobrovoľníkov vyvrcholila počas AŠAD týždňa❤️

👉V dňoch 24.08. – 30.08.2024 sa v Gréckokatolíckom mládežníckom centre Bárka v Juskovej Voli uskutočnila Archieparchiálna škola animátora – dobrovoľníka (AŠAD), ktorej sa zúčastnilo 32 účastníkov Školy učeníka a 3 účastníci Školy služby v mediálnom odbore. O mladých sa staral tím 6 animátorov a 2 kňazov.
💃Mladí začali týždeň AŠAD netradične, a to dŽIJEMsi zaBÁRKOU. V nedeľu sa pod vedením Renáty Ocilkovej, vzdelávali v téme 😇Osobného povolania a Hodnotových postojov animátora. ⬆️V pondelok sa im prihovoril o. Patrik Maľarčík, ktorý s nimi hovoril o témach Vodcovstvo a Osobný rast animátora. ⛪️V utorok im o. Milan Zaleha, CSsR priblížil tému Spoločenstvo Cirkvi. 💪❤️V stredu bol hosťom AŠAD o. Slavomír Tarasovič, s ktorým sa mladí zaoberali témami Duchovného boja a vnútorného uzdravenia. 🎁Vo štvrtok sa o. Patrik Maľarčík venoval témam Správcovstvo a služba Cirkvi.
🎤📸🎥V Škole služby sa tento rok otvoril mediálny odbor pod vedením Nikolasa Fečundu, ktorý mladým priblížil tému médií, tiež oblasť fotografovania a tvorbu videí.
❤️Tešíme sa zo spoločne prežitého AŠAD týždňa, ďakujeme Bohu za mladých a už teraz sa tešíme na ďalší ročník AŠAD.
Viktória Žolnová
Foto: Lucia Bindasová
 

Podobné články